AZ CENTRUM Havlíčkův Brod - Středisko volného času Zařízení je příspěvkovou organizací zřizovanou Městem Havlíčkův Brod

17.-19.5.2024 Zážitkový víkend ve Lhotce

středa, 3. dubna 2024
1363_zazitkovy_vikend_ve_lhotce_-_web_1.png

17.-19.5.2024

Cena: 3890 Kč, rezervační záloha 2000 Kč

Víkendový pobyt aroma yogy je skvělým odpočinkem a uvolněním pro vaše tělo i mysl. Pojeďte s námi do Lhotky, která se nachází na polosamotě, uprostřed nádherné a ryzí přírody na Vysočině.

Přihlášení ZDE v sekci Akce
Více info po rozkliknutí článku.

 

Víkendový pobyt aroma yogy ve Lhotce. Areál Lhotka se nachází na polosamotě, uprostřed nádherné a ryzí přírody na Vysočině. Ze všech stran je obklopen pouze lesy, loukami a rybníky. Užijte si čas jen sami pro sebe. Na zážitkovém pobytu si odpočinete od domácího i pracovního koloběhu, načerpáte novou energii a vrátíte se svěží. Uvolníte tělo i mysl. Těšit se můžete na útulné ubytování, skvělé jídlo a pití nebo možnost udělat si večerní oheň. Součástí areálu je jógovna s velice útulnou atmosférou. 

Co všechno si spolu vychutnáme? V aromaterapii se budeme věnovat éterickým olejům pro ženské zdraví a součástí bude i workshop, kde si každá z nás namíchá svou synergickou směs. Naučíte se i jednoduché cvičení dle tradiční čínské medicíny na harmonizaci orgánů, tzv. Orgánová sestava. 

okusíte různé styly a druhy jógy 
• uvolníte se pomocí meditace 
• dostatečně si odpočinete 
• víkend prožijete všemi smysly 
 
Součástí víkendu bude i večerní očistný rituál (podle počasí buď venku u ohně či v jógovně) se zvuky bubnů. 
 

Ubytování ve dvou až pětilůžkovém pokoji vybaveném dřevěným nábytkem. WC a sprchy jsou společné pro všechny pokoje. Bydlet můžeš samostatně či s kamarádkou. Cena s programem, ubytováním a jídlem přes snídaně, svačinky, brunch, lunch, večeře, kafíčka a čaje je 3890 Kč, rezervační záloha je 2000 Kč.